Uw branche

Uw branche

Würth levert producten aan hout- en metaalverwerkende bedrijven, de bouw- en installatiebrache, de automotivebranche, de transport-sector en vele andere takken van nijverheid en industrie.

Bekijk hier informatie per branche >

ASSY® Schroeven

ASSY® schroeven

Een ASSY® schroef verbindt het hout in plaats van te splijten en kan universeel worden gebruikt: zowel bij de meubelbouw en interieurbouw als bij het dak. Dankzij de verzonken kop kun je een ASSY® schroef overal in verzinken.

Lees meer >

DIN- en normdelen

DIN- en Normdelen

U vindt hier onder andere voorspan- en aandraaimomenten voor schroeven, bouten, en uitgebreide technische informatiebladen.

Lees meer >

Verankering

Verankering

Hier vindt u alle productinformatie over ankers en pluggen en de toepassingen. Eenvoudig alleen een lamp bevestigen of een zwaar belastbare balustrade. In het zeer veelzijdige assortiment ankers en pluggen van Würth vindt u de ideale oplossing voor uw montagesituatie.

Lees meer >

Voorraadbeheer

Voorraadbeheer

Het ORSY systeem zorgt voor optimale voorraadbeheersing. Met onze ORSY rekken, koffers en gereedschapswagens houdt u een goed overzicht en heeft u al uw spullen binnen handbereik. Individueel en speciaal op uw eisen afgestemd, stellen wij een rek samen uit modules en vullen het naar uw behoefte.

Lees meer >

Bedrijfswageninrichting

Bedrijfswageninrichting

Iedere branche heeft zijn specifieke kenmerken en wensen op gebied van bedrijfswageninrichting. ORSY® Mobil is geschikt voor elk type bedrijfswagen en voor alle denkbare werkzaamheden.

Lees meer >

Brandwerende systemen

Brandwerende systemen

Würth heeft verschillende brandwerende systemen in het programma voor de meeste voorkomende doorvoersituaties om eventuele brand in gebouwen te kunnen vertragen, beheersen en daarmee levens te kunnen redden.

Lees meer >

PBM

Bedrijfskleding en PBM

Van oog- en oorbescherming tot valbeveiliging tot beschermende kleding en helmen. Bekijk het uitgebreide bedrijfskleding en PBM assortiment van Würth.

Lees meer >

Gereedschappen

Gereedschappen

Stel zelf uw eigen accu en machine naar wens samen met Pick Your Power. Bekijk ook onze mogelijkheden van onze diverse gereedschapswagens.

Lees meer >

Boren

Boren

Lees hier alles over diverse boren uit ons assortiment. Van hamerboor, spiraalboor en verzinkboor tot universele boren voor elke boorklus.

Lees meer >

Lasers

Lasers

Met een lijnlaser of laserafstandsmeter kunt u zeer nauwkeurig haaks en/of waterpas werken. Bekijk hier alle informatie over ons laserprogramma.

Lees meer >