combi-boortap 3 in 1 – Boren, tappen en verzinken in 1 handomdraai

Innovatie door efficiëntie, de HSCo combiboor van Würth brengt een revolutie in de paarse familie!

Tijd is geld, het steeds opnieuw moeten wisselen van gereedschap gedurende een project kost veel tijd. Tackle dit probleem met de nieuwe combi boortap HSCo. Effectief en efficiënt werken doordat je met één gereedschap drie handelingen kan uitvoeren: boren, tappen en verzinken, zelfs in RVS.

Unieke eigenschappen

Premium combinatie boor voor nauwkeurig boren, draadsnijden en verzinken / ontbramen in slechts één bewerking, nu ook voor dikkere werkstukken met een materiaaldikte tot 2xD en voor bijna alle materialen, zoals conventionele staalsoorten, roestvrij staal (bijv. V2A, V4A), titanium, hittebestendig en hoogsterkte staalsoorten tot 1200 N / mm² sterkte en gietmaterialen. Ook geschikt voor non-ferro metalen zoals aluminium, aluminiumlegeringen, brons en kunststoffen.

HSCo multi performance

COMBI-BOORTAP, ASSORTIMENT HSCO MULTI-PERFORMANCE M3-M10

189,- Per stuk

Set met daarin: M3 / M4 / M5 /M6 / M8 / M10

HSCo multi performance enkele boor

COMBINATIE-BOORTAP HSCO MULTI-PERFORMANCE

Verkrijgbaar in M3 / M4 / M5 /M6 / M8 / M10 / M12 

COMBINATIE-BOORTAP

Boren, tappen en verzinken

1 Voorboren met spiraalboor: 135° punt, perfect splitpoint geslepen voor een buitengewone centrering, speed-geometrie voor het snel en precies boren
2. Draadtappen
3. Braam- en rafelvrij verzinken en ontbramen
4. Veilige krachtsoverbrenging: De polygon schacht voorkomt doorslippen in de boorkop

Zebra kwaliteit

Nieuwste lid van de paarse familie

  • Net als de andere producten van de paarse familie, gaat het hier om Zebra kwaliteit producten. Dat is dus een levenslange garantie op deugdelijkheid en functionaliteit met een 100% tevredenheidsgarantie.
  • De paarse familie (universeel) heeft met de komst van de HSCo multi performane combi boortap een nieuw topproduct binnen zijn familie!

 

HSCo multi performane brochure

  • Of bekijk de brochure hieronder online