ORSY® Systeemkoffers

ORSY Systeemkoffers

ORSY systeemkoffer wint drie design awards

De ORSY systeemkoffer heeft in 2017 maar liefst drie design awards gewonnen: de
iF Design Award en de RedDot Design Awarden de German Design Award. Deze design competities behoren tot de meest gerenommeerde van de wereld en Duitsland. Alleen de beste moderne designs maken kans op een award. Würth komt dit jaar bij deze drie competities als winnaar uit de bus met de ORSY systeemkoffer!

De iF Design Award wordt al meer dan 60 jaar georganiseerd door het iF International Forum Design in Hannover. De jury heeft de 5.575 producten beoordeeld op uiterlijk, functionaliteit en milieuprestatie. De Red Dot Design Award wordt sinds 1954 uitgereikt door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen en bestaat uit drie categorieën: product design, communication design en design concept. Jaarlijks strijden ruim 11.000 producten om een award. De German Design Award is een prijs voor pioniers in het design landschap voor de meest innovatieve projecten en producten.

Het design: doordacht tot in het kleinste detail

Koffer1

Heeft u meerdere koffers nodig?
Stapel ze dan op elkaar, en maak
de koffers aan elkaar vast met
een veilige verbinding.

Koffer2

De koffer is verkrijgbaar in verschillende grootten en hoogten kan naar wens worden ingedeeld met o.a. schuiminzetstukken, assortimentsboxen. Alles past zowel in het rek als in de koffer, waardoor u volledig flexible bent.

Koffer3

De binnenkant overtuigt met veel opbergruimte. En ook de kofferdeksel heeft een extra functie: de uitsparing in de deksel kunt u gebruiken om bits of schroeven in te leggen.

Koffer4

De systeemkoffer is gemaakt van een bijzonder krasbestendig kunststof, dat bestand is tegen oliën en vetten, temperatuurs- en weersinvloeden en materiaal veroudering.

Koffer5

Twee sluitingen met vingeruitsparingen zorgen voor veilige sluiting van de koffers. De handgreep is robuust en kan een max. gewicht van 60 kg aan, en de afgeronde draaigreep staat garant voor een hoog draagcomfort.

koffer6

Systeemboxen in diverse afmetingen scheppen orde in uw koffer. De structuur in de transparante deksel sluit de systeemboxen perfect af en voorkomt dat de inhoud eruit valt en door elkaar wordt gemengd.