Wabco Würth Cargo

W.EASY Diagnosesysteem
WABCOWÜRTH presenteert het W.EASY diagnosesysteem voor vrachtwagens, trailers en lichte bedrijfsvoertuigen. WABCO is van oudsher een wereldwijd opererende, gerenommeerde fabrikant van remsystemen en diagnoseapparatuur voor het uitlezen van remsystemen van trailers en vrachtwagens. Evenals WABCO had ook Würth al jarenlang een eigen diagnosesysteem voor zowel truck als trailer, CIS geheten, in haar assortiment.

Voor de ontwikkeling van het nieuwe, mobiele diagnosesysteem W.EASY is voortgeborduurd op de hierboven genoemde diagnosesystemen van de beide ondernemingen. Met behulp van dit nieuwe systeem kan de complete status worden uitgelezen van bijvoorbeeld de remmen tot herprogrammering van ECU’s. W.EASY is namelijk een compleet diagnosesysteem voor motormanagement en remsystemen voor vrachtwagens, trekkers en kleine en grote transportvoertuigen.

Verschillende uitvoeringen
Het W.EASY diagnosesysteem wordt in verschillende uitvoeringen geleverd, te weten Complete Premium, Complete Light, Complete Single, Select, Trailer en Transporter. De eerste vier genoemde uitvoeringen zijn speciaal ontwikkeld voor vrachtwagens. De Trailer-uitvoering is bedoeld voor trailers en de Transporter-uitvoering voor lichte bedrijfsvoertuigen boven de 3.500 kilogram.

Alle uitvoeringen bestaan uit een interface, een kabelkit en software voor diagnose. Standaard wordt bij de Complete Premium-uitvoering een laptop meegeleverd en bij de Complete Light-uitvoering een tablet PC. De interface communiceert zowel via bluetooth als USB met het voertuig of de trailer. Installatie van het systeem geschiedt op locatie door technische adviseurs van WABCOWÜRTH. Na installatie is het systeem ‘plug and play’ voor zowel de professional als een startend monteur.

Contact
Wilt u meer informatie over het WABCOWÜRTH Truckdiagnose systeem of een demo?
Dan kunt u contact opnemen met onze Backoffice medewerker