Professionele Ankers en Pluggen

 

Eenvoudig alleen een lamp bevestigen of een zwaar belastbare balustrade – in het zeer veelzijdige ankers en pluggen assortiment van Würth vindt u de ideale oplossing voor uw montagesituatie. Van klassieke kunststof pluggen en injectiemortels tot de nieuwste generatie spreidankers en ZEBRA Shark pluggen, bieden wij u een veelvoud van verschillende kwalitatief hoogwaardige producten aan, die beschikken over een Europese technische goedkeuring.

Brochure Ankertechniek
Professionele Ankers en Pluggen

Altijd een bevestiging, ongeacht de situatie

In onze nieuwe catalogus Verankering vindt u alle producten op het gebied professionele ankers en pluggen. Van zwaarlast,- chemische,- en plugbevestigingen. Of het nu gaat om een bevestiging onder water, aan een viaduct of simpel aan de wand, Würth heeft het!

Bekijk nu de Bladercatalogus of download de PDF

Ankertechniek
BETON MULTI WIT-UH 300

Injectiesysteem voor talrijke betontoepassingen

De nieuwste ontwikkeling uit eigen huis van Würth is veelzijdig in beton inzetbaar (gescheurd en ongescheurd beton evenals REBAR). De hoogwaardige mortel heeft zeer kleine verankeringsdieptes en de hoogste draaglasten. Eveneens een korte uithardingstijd en hoge temperatuurbestendigheid, dit zijn alle sterke punten van onze ontwikkeling uit eigen huis. Lees meer >

Betonschroef W-BS
Professionele Ankers en Pluggen

De snelste bevestigingsoplossing voor in beton.

De betonschroef W-BS is de laatste ontwikkingvan Würth en overtuigt u met zijn snelle montage en hoge draaglasten. Bovendien biedt de betonschroef W-BS de eindverbruiker enorme flexibiliteit tijdens montage. Overtuig uzelf van deze geweldige bevestigingsoplossing!

Bekijk nu de de productfilm en lees meer informatie over de Betonschroef W-BS

Berekeningssoftware ankers
BEREKENINGSSOFTWARE DOWNLOADEN

Software voor het berekenen van ankers en pluggen

Met de nieuwste ankersoftware kunt u elke ankersituatie in beton flexibel en zeker berekenen.

  • Overzichtelijke interface voor comfortabel werken
  • Belastbaarheid van het anker altijd in beeld
  • Ankerprogramma en ankerplatengeometrie vrij selecteerbaar

Test kostenloos uw bevestigingssituatie met onze ankersoftware!

Contact Ankers en pluggen Hotline

Wilt u meer informatie over ankers en pluggen of overige bevestigingsmaterialen? Of wilt u uw assortiment eens bekijken met een professional? Wij maken graag een afspraak met u of helpen u telefonisch verder. Kijk hier voor onze contactgegevens